Informacja

Nowe produkty

  • Bluzka t-shirt roz.164
    Bluzka t-shirt roz.164

    Bluzka t-shirt z dzianiny jednołożyskowej gram. 145 bawełna 100%...

    14,00zł
  • Bluzka t-shirt roz.158
    Bluzka t-shirt roz.158

    Bluzka t-shirt dziecięcy z dzianiny jednołożyskowej gram. 145 bawełna...

    13,00zł
  • Bluzka t-shirt roz.146
    Bluzka t-shirt roz.146

    Bluzka t-shirt dziecięcy z dzianiny jednołożyskowej gram. 145 bawełna...

    11,00zł
  • Bluzka t-shirt roz.140
    Bluzka t-shirt roz.140

    Bluzka t-shirt dziecięcy z dzianiny jednołożyskowej gram. 145 bawełna...

    10,50zł
  • Bluzka t-shirt roz.134
    Bluzka t-shirt roz.134

    Bluzka t-shirt dziecięcy z dzianiny jednołożyskowej gram. 145 bawełna...

    10,00zł

Polityka prywatności

Jakie dane o Tobie zbieramy?
Zanim będziemy mogli dokonać końcowej transakcji zakupu w naszym sklepie internetowym pod adresem www.nocna-bielizna.pl zapytamy Państwa o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu, adres email.

Aby można skorzystać z niektórych funkcji naszego sklepu będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię o Twój adres e-mail oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie sklepu internetowego.

Rejestracja nie jest wymagana do dokonywania zakupów w naszym sklepie internetowym.

Podczas każdej wizyty w sklepie www.nocna-bielizna.pl , automatycznie zbierane są dane np. Twój adres IP, nazwa domeny (link) z której przychodzisz, typ konkretnej przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.


W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie sprzedajemy danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.
Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja nie jest obowiązkowa.
Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym wysłania do Ciebie zamówionego towaru.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Biuletyn, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania do Ciebie naszego Biuletynu.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje pytania.


W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.


W przypadku naruszenia Regulaminu naszego sklepu internetowego, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.


W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś zakupu w naszym sklepie internetowym otrzymasz od nas emaile dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą telefonicznie, jeśli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojego zamówienia.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Biuletyn, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać drogą e-mailową Biuletyn.


W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji MOJE KONTO, możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Biuletynu.

Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury.


Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.


Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zarejestrowane są w GIODO i zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich zgodnie z wymnogami Ustawy i zaleceniami inspektorów GIODO. Jedynie dostęp do nich mają wybrani pracownicy www.nocna-bielizna.pl w celu realizacji zamówienia.

Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Administratorem Państwa danych jest: Krystyna Sujecka.
W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt telefoniczny

tel. 0-43 823-96-70
fax. 0-43 825-52-54
e-mail: sutex@sutex.